Als een baby niet blijft

Praktijkonderzoek nazorg bij perinatale sterfte

 

Ken je iemand die als kind een babybroertje of zusje heeft verloren? Neven, nichten, ooms, tantes, vrienden... Dan help je mij enorm door mijn onderzoek ter sprake te brengen en onderstaande link met hen te delen. 

Heb jij zelf als kind een babybroertje of -zusje tijdens of binnen 4 weken na de zwangerschap verloren? Dan ben ik op zoek naar jou. Ik zou je door middel van onderstaande vragenlijst willen vragen hoe dit voor jou was, zodat we meer inzicht krijgen in wat kinderen die dit meemaken ervaren en wat ze nodig hebben van hun omgeving. Wil je mijn vragenlijst hiervoor invullen?

https://forms.gle/zP3GK1biL38Gv7V99 

Jaarlijks sterven ruim 1200 baby's in Nederland tijdens of kort na de zwangerschap. Op de intense rouw die ouders overvalt na het overlijden van een baby, is geen ouder voorbereid. En terwijl er steeds meer erkenning en begrip komt voor de rouw van ouders, lijkt over de impact hiervan op kinderen veel minder bekend te zijn. En daar wil ik verandering in brengen. Bij voorbaat veel dank!

© 2015 Teksten van deze website mogen niet worden gekopieerd | Kind en Krachtig | De Milan Viscontilaan 45, De Meern | info@kindenkrachtig.nl | 06-39709071